Powered by Ajaxy

Tepisi

SHAGGY TEPISI, jednobojni i dezenirani, izrađeni od najsavremenijih materijala sa produženim vekom trajanja. Antialergijskog i antibakterijskog su tipa. U paleti modernih boja i dezena, mogu se kombinovati sa neutralnim ili pastelnim nijansama u zavisnosti od ambijenta. Shaggy tepisi su dinamični i zato se dobro uklapaju uz moderan dizajn sa otvorenim prostorom. Naizgled jednostavan dizajn ali se odlikuju brojnim zanimljivim kombinacijama boja, toliko da privlače pažnju gde god da se nalazi.

Ovi mašinsko tkani tepisi su napravljeni 100% od polipropilen. Visina flora je 50 mm i imaju 81200 tačaka/m2.

Tepisi Tepisi RS 7001 022

Tepih kao izbor

Podne obloge su osnova topline doma. Podloga po kojoj se hoda utiče na to koliko će prostor delovati prijatno. Nakon odabira parketa ili laminata, na red dolaze tepisi. Potrebno ih je birati u skladu sa potrebama i prostorom.

Da li ih uopšte želimo u stanu pitanje je organizacije života. Ukoliko želite da se u stanu ne izuva obuća, onda je preporučljivije odabrati dobar parket, laminat, pločice, linoleum ili itison, koji su znatno lakši za održavanje od tepiha. Takođe, ukoliko neko od ukućana pati od alergija, preporučljivije je imati što manje tepiha i zavesa u stanu, ili odabrati one od antialergijskih materijala.

Danas na našem tržištu postoji zaista veliki izbor različitih vrsta tepiha. Od klasičnih do najmodernijih, vunenih ili sintetičkih, različitih boja, oblika i dezena. Ova raznolikost izbor može učiniti teškim, pa se savetuje da pre odlaska u kupovinu pre svega utvrdite okvirne dimenzije i suzite izbor boja koje se uklapaju u dati prostor.

Ukoliko imate jednostavan nameštaj, interesantan tepih može potpuno izmeniti ambijent. Takođe izborom određene boje možete uneti potpuno drugačiju notu raspoloženja u prostor. Prostoriji sa nameštajem ravnih linija možemo ublažiti oštrinu izborom kružnog ili ovalnog tepiha. Tepisi ne moraju uvek da imaju strukturu tekstila ili vune. Tepisi izrađeni od bambusa, kože ili nekih drugih materijala dobro se uklapaju u razne ambijente.

akav god tepih odaberete, njime ćete sigurno uneti toplinu u dom, i u bukvalnom i u prenesenom značenju. To može biti jedan mali izdatak, a uticaće mnogo na enterijer.

 

Akcija!

Laminati

Kupovina kod nas.

 • Među najjeftinijim smo u Srbiji i šire!
 • Ušteda od više hiljada u odnosu na konkurenciju.
 • Besplatna isporuka na željenu adresu!

POPUSTI!

Prijavi se za email akcije!


 

Popusti u Vaš inbox

Download sekcija

U download sekciji nalaze se katalozi sa tehničkim specifikacijama, deklaracije proizvoda i korporacijski sadržaj..

Detaljnije

Kontakt

    

  General Ždanova 2a,
  11223 Beograd

  011/6301 402
  063/669-608
  063 228 733
  office@dekoracija.info